E-sia AB

E-sia Compliance - Digital egenkontroll på ett enklare sätt

Att efterleva regulatoriska krav från myndigheter, men även krav och förväntningar från kunder kan vara en utmaning för många företag, kommuner och organisationer. E-sia Compliance är en säker, intuitiv och användarvänlig webblösning som förenklar vägen mot trygghet och kontroll.

Med E-sia Compliance går det att bygga verksamhetsunika digitala egenkontrollsystem anpassade för arbete med livsmedelssäkerhet och standarder som ISO 22000, FSSC 22000, IP Livsmedel eller Svensk standard för livsmedelshantering i butik. Både kommuner och privata aktörer kan använda E-sia Compliance i sitt kontroll- och uppföljningsarbete för livsmedelssäkerhet.

En kommun kan t.ex. använda E-sia Compliance som verktyg för digital egenkontroll för sin livsmedelssäkerhet i köken på samtliga skolor, förskolor och äldreboenden. Ansvarig personal inom respektive område får ett lättanvänt verktyg i handen för att kunna följa upp sina enheter samtidigt som ledningen får en bra översikt av läget inom organisationen.

E-sia Compliance erbjuder också möjlighet till digital egenkontroll inom andra områden såsom arbetsmiljö, systematiskt brandskyddsarbete (SBA), miljöstyrning m.m.

Varumärken

  • E-sia Compliance - Sverige

Kategorier

  • Information, adm. hjälpmedel
  • Säkerhet & Skydd
  • Utbildning & Information

Kontakt

E-sia AB

Sankt Eriksgatan 60 A 112 34  Stockholm Sverige
08-555 768 40 info@esia.se esia.se