Disperator AB

Vi finns i monter C16:07

VARFÖR DISPERATOR?
Som marknadsledande tillverkare av matavfallskvarnar till den marina industrin har vår erfarenhet och hängivenhet resulterat i den unika driftsäkerhet som krävs för extrema förhållanden på fartyg och oljeriggar. Vår innovationsförmåga har dessutom givit kök i kommuner insamlingssystem och den utrustning för källsortering av matrester som krävs idag och samtidigt är ekonomiskt överkomlig.
I kombination med produkternas höga kvalite har vi skapat en marknadsledande position för utrustning till matavfallshantering inom den marina industrin världen över.
I dialog med marknaden driver vi vår egen forsknings- och utvecklingsverksamhet med förståelse för
produktutvecklingens balans mellan teknik, ekonomi, produktion och miljöpåverkan.
Med över 60 års erfarenhet har vi byggt upp den kunskap som gjort oss till specialister inom produktion, utveckling och distribution av utrustning för effektiv hantering och källsortering av matavfall.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • disperator

Kategorier

 • Maskiner & Utrustning

Produkter

 • Matavfallsprocessor GTS E-65

  MATAVFALLSPROCESSOR GTS E-65 Unik utrustning för maskinell hantering av matavfall.Processorenheten kan placeras i valfritt utrymme även om det krävs att matavfallet behöver lyftas uppåt.En kraftig processorpump trycker matavfallet via trycksatta rör till en sluten tank. Substratet i tanken lämpar sig utmärkt för biogasproduktion. Endast en liten mängd vatten behövs tillsättas systemet vilket sparar på vattenkonsumtionen och plats i tanken.

 • Matavfallsprocessor GTS Mini

  MATAVFALLSPROCESSOR GTS MINI Unik utrustning för maskinell hantering av matavfall. För mindre kök och med mindre volym matavfall. Kan placeras i valfritt utrymme. Kraftig processorpump transporterar matavfallet via trycksatta rör till en sluten tank.

 • MATAVFALLSKVARNAR 500A BAS EXCELLENT SERIEN 500A seriens baskvarnar finns i 6 storlekar (0,9kW - 5,5 kW)
  Ett modulsystem möjliggör det enskilda köket att enkelt installera maskinen vid valfri arbetsstation (disklåda/diskränna, arbetsbord eller som fristående enhet).

Filmer

Pressmeddelanden

Erbjudanden

 • Länk till produkten

Kontakt

Disperator AB

Mälarvägen 9 141 71  Segeltorp Sverige