Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Magnihill AB

Vi finns i monter A31:11

Magnihill AB är ett skånskt familjeföretag som utvecklar, producerar och säljer djupfrysta produkter från växtriket, med fokus på ekologiskt och bekvämt, i samarbete med våra kunder.

Arbetet på Magnihill börjar inte med att ett frö sås… Det startar långt tidigare. Redan valet av frö görs omsorgsfullt för att den förädlade slutprodukten ska stämma med kundens önskemål. För att nå målet med högkvalitativa, förädlade slutprodukter väljer vi att vara med i hela processen. Från valet av frö till odling och packad slutprodukt. Hög kvalitet och god kontroll från frö till färdig produkt, är de värden vi lever efter.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Magnihill - Sverige

Kategorier

 • Livsmedel,dryck

Bilder

 • Nyhet! Hallonpuré KRAV

  Nyhet! Hallonpuré KRAV. En ren, lösfryst och osötad hallonpuré gjord av färska ekologiska hallon som varsamt passerats och värmebehandlats för användning direkt till såser, desserter eller hälsosamma smoothies.

 • Nyhet! Tomatpuré KRAV

  Nyhet! Tomatpuré KRAV. En ren, naturell tomatpuré gjord av färska ekologiska tomater som varsamt passerats och frysts in. 

 • Nyhet! Lökpuré KRAV

  Nyhet! Lökpuré KRAV. En fin, lösfryst, passerad ekologisk lökpuré helt utan bitar med en ren färsk smak av lök. Kan användas som kryddning i all typ av matlagning. 

 • Nyhet! Sockerbeta Svensk KRAV

  Nyhet! Sockerbeta Svensk KRAV. Ekologisk svensk Sockerbeta i strimlor. KRAV-märkt. Förpackning om 5x1kg.

 • Nyhet! Gulbeta Svensk KRAV

  Nyhet! Gulbeta Svensk KRAV. Svensk ekologisk Gulbeta som är klyftad. KRAV odlade gulbetor från Skåne. Nackade betor för högsta kvalité. Utmärkt att tillaga i ugn tillsammans med andra rotfrukter.

 • Nyhet! Mango EKO

  Nyhet! Mango EKO. Vår mango odlas med omtanke och är av en sort som ger en jämn fin gul färg, mjuk konsistens och en solmogen söt smak.
  Den solmogna mangon skördas för hand, kvalitetskontrolleras och transporteras direkt till produktionsanläggningen där den skalas, snittas och fryses in. Därefter fraktas den djupfryst till oss med båt för att kontrolleras och packas i påse.
  Färska råvaror är känsliga och kan lätt skadas vid långa transporter. Våra råvaror skördas när de är som bäst och fryses direkt efter skörd.

 • Nyhet! Majs KRAV

  Nyhet! Majs KRAV. Vår ekologiska majs odlas med omtanke och är av en sort som ger den bästa kvalitén av jämna guldgula majskorn och med en solmogen söt smak.
  Majsen skördas maskinellt och transporteras direkt till fabriken. Där tar man av kornen från majskolven, kokar och fryser snabbt ner majsen för att bibehålla den högsta kvalitén.
  Med full spårbarhet kan vi följa råvarans väg från frö till färdig fryst produkt.
  Majskolven som är kvar används till djurfoder, bränsle eller till biogas. Inget går till spillo.

 • Lingon Svenska KRAV

  Lingon Svenska KRAV. Ekologiska svenska Lingon KRAV-märkta.

 • Blåbär Svenska KRAV

  Blåbär Svenska KRAV. Svenska ekologiska och vilda blåbär som är KRAV-märkta.

 • Morotsmix Svensk KRAV

  Morotsmix Svensk KRAV. Svenska ekologisk gul & orange morot. KRAV-märkt.

Kontakt

Magnihill AB

Hjortvägen 61 253 55  Mörarp Sverige