Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Så blir hållbart också lönsamt

Hitta oss på kartan
Inom livsmedelsbranschen är hållbarhet en stor fråga och bolag har hunnit olika långt med att ställa om. Men att räkna på vad hållbarhetsarbetet är värt är komplext och det är inte alla som gör det. De bolag som översätter hållbarhet i reda pengar får dock ett ekonomiskt incitament att driva på och bli ännu bättre, och de som är bäst i klassen är de gröna jättarna - de som vinner över sina konkurrenter tack vare sina hållbarhetsstrategier. Det finns många goda exempel att få inspiration från och många lågt hängande frukter att plocka. Dags att se hållbart som lönsamt!
Om föreläsaren: Anki Sundin är en av Sveriges mest välkända näringsfysiologer och har fokus på livsmedel, kommunikation och hållbarhet. Med en MBA från Stockholm School of Economics kom intresset för att se vad hållbarhet gör för lönsamheten. Att se kronor och ören bakom den process som leder till lägre miljöpåverkan, mer hälsosamma produkter för konsument och underlag för PR och kommunikation.

Presenteras av: Anki Sundin

_______

Möt HoReCa-branschens främsta experter!
GastroNord presenterar ett helt nytt unikt seminariekoncept – Chefs´ Talk.
Här möter du en TEDx
*-inspirerad scen med branschens främsta experter som diskuterar högaktuella frågor och visar upp den senaste tekniken.
Kom och lyssna på en rad relevanta ämnen som berör branschens utmaningar och framtid; bland annat hållbarhet, miljö, teknik och innovationer.

*TED (Technology, Entertainment, Design – teknik, underhållning, formgivning) är en årlig
tvärvetenskaplig konferens i Vancouver, Kanada, som definierar sitt tema som "idéer värda att sprida" ("ideas worth spreading"). I samband med konferensen hålls ett antal föredrag, så kallade TED Talks, oftast med kända och högprofilerade föredragshållare.

Chefs´ Talk - A04:13