Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Hur producerar man hållbart?

Hitta oss på kartan
Det är kört för alla som producerar mat och tjänster som inte är hållbara för människor eller natur. Och bra är väl det! Men hur sjutton gör man? Vilka lever och vilka dör i framtiden?

Presenteras av: Johan Jörgensen, Sweden FoodTech samtalar med Emma Henriksson, Atrium Ljungberg, Elin Aronsen Beis, FoodLoopz och Hamza Qadoumi, Ecobloom

_______

Möt HoReCa-branschens främsta experter!
GastroNord presenterar ett helt nytt unikt seminariekoncept – Chefs´ Talk.
Här möter du en TEDx
*-inspirerad scen med branschens främsta experter som diskuterar högaktuella frågor och visar upp den senaste tekniken.
Kom och lyssna på en rad relevanta ämnen som berör branschens utmaningar och framtid; bland annat hållbarhet, miljö, teknik och innovationer.

*TED (Technology, Entertainment, Design – teknik, underhållning, formgivning) är en årlig
tvärvetenskaplig konferens i Vancouver, Kanada, som definierar sitt tema som "idéer värda att sprida" ("ideas worth spreading"). I samband med konferensen hålls ett antal föredrag, så kallade TED Talks, oftast med kända och högprofilerade föredragshållare.

Chefs´ Talk - A04:13