Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Hållbarhet, din bästa affär

Hitta oss på kartan
Funderar du på vad hållbarhet kan göra för din verksamhet? Från att hållbarhet lagts "ovanpå" den ordinarie verksamheten är det nu dags att ta ett bredare grepp. Att se hållbarhet som en investering med tydlig affärsnytta har kommit för att stanna. I panelen har vi Linda Fazekas, marknadschef hos Nespresso - där vi bland annat kommer få en inblick i Nespresso AAA Sustainable Quality-programmet. Vi har också med oss Scandic Hotel, som kommer tala om de hållbarhetsinsatser som de gjort under årens lopp, och vad dessa innebär för lönsamheten. Anki Sundin, senior konsult inom lönsam hållbarhet i livsmedelsbranschen kommer dela med sig av sin omvärldsanalys, och vikten av att " plantera hållbarhet i företagets DNA". Från den här panelen kan du förvänta dig: svar på hur man kan arbeta lönsamt med hållbarhet, konkreta framgångsexempel och inte minst: inspirationen att lägga hållbarhet högst upp på din agenda!

Presenteras av: Anki Sundin, Linda Fazekas, Nespresso och Scandic Hotel

_______

Möt HoReCa-branschens främsta experter!
GastroNord presenterar ett helt nytt unikt seminariekoncept – Chefs´ Talk.
Här möter du en TEDx
*-inspirerad scen med branschens främsta experter som diskuterar högaktuella frågor och visar upp den senaste tekniken.
Kom och lyssna på en rad relevanta ämnen som berör branschens utmaningar och framtid; bland annat hållbarhet, miljö, teknik och innovationer.

*TED (Technology, Entertainment, Design – teknik, underhållning, formgivning) är en årlig
tvärvetenskaplig konferens i Vancouver, Kanada, som definierar sitt tema som "idéer värda att sprida" ("ideas worth spreading"). I samband med konferensen hålls ett antal föredrag, så kallade TED Talks, oftast med kända och högprofilerade föredragshållare.

Chefs´ Talk - A04:13