Lyckas med din matinnovation!

Hitta oss på kartan

Innovativa matentreprenörer som lyckats etablera nya hållbara produkter på marknaden berättar om vägen dit. Träffa Oh Mungood som gör ekologiska och svenskproducerade burgare och bits på mungböna, Jordnära Mat med sin praktiska svinnslukande steksmet på baljväxter och OmiOpi som erbjuder alkoholfria mousserande drycker med rosenkvitten – Nordens citron. Hur kan du som entreprenör utvecklas och öka tillväxten? Och vilket kostnadsfritt stöd erbjuder MatLust små och medelstora företag?

Medverkande:
Caroline Nilsson,
ägare och vd, Oh Mungood
Daniel Israelsson,
kock och grundare, Jordnära Mat
Alexander Neumann,
grundare och vd,  OmniOpi
Andreas Bohlin,
coach och ledarskapsspecialist, KTH Leancentrum,
Daniel Dworetsky,
projektledare, MatLust Utvecklingsnod
Eva Helén
, utvecklingsstrateg, MatLust Utvecklingsnod & Södertälje Science Park

Lyckas med din Matinnovation_320x200

Seminariet är kostnadsfritt, du behöver dock anmäla dig för att säkra en plats. Det gör när du registrerar dig för entrébiljett, i biljettshopen >>

Värd:
MatLust är en regional utvecklingsnod för livsmedel, där hållbarhetsfrågor och affärsmässiga utmaningar inom livmedelssystemet står i fokus. Vi driver, och deltar i, en rad olika projekt som syftar till en mer hållbar livsmedelsproduktion och -konsumtion. Vi jobbar mot hela livsmedelskedjan såväl med små och medelstora företag, offentlig sektor och akademi. 


Seminariesal T4