Cirkulär ekonomi i restauranger. Vad är cirkulärt? Hur gör man och varför?

Hitta oss på kartan

Vi reder vi ut begreppet cirkulär ekonomi och pratar övergripande hur man gör och varför restauranger måste arbeta cirkulärt. Till vår hjälp har vi Sanna-Mari Renfors från Satakunta University of Applied Sciences i Finland, Ted Wendt från Ekomatcentrum och den cirkulära pionjären, restaurang Valmiermuiza i Lettland.

Under seminariet pratar vi om de sex olika byggstenarna och hur vi applicerar dessa på restaurangbranschen nedkokat till sju ingredienser. Vi ger även en inblick i hur man använder dessa sju ingredienser i verkligheten och får lyssna och möjligheten att ställa frågor till restaurang Valmiermuiza i Lettland som under en längre tid arbetat utifrån det cirkulära sättet.

Seminariet hålls på engelska och vänder sig till dig som är restaurangpersonal, kock eller beslutsfattare i privat eller offentlig restaurang.

Medverkande:
Ted Wendt,
verksamhetschef, Ekomatscentrum
Sanna-Mari Renfors, Chief Researcher, Satakunta University of Applied Sciences (Finland)
Liāna Kažmere, Marketing Manager, Valmiermuiža Beer Kitchen (Lettland)
Marita Mastiņa, Manager/ gardener, Valmiermuiža Beer Kitchen (Lettland)

Ekomatcentrum

Föreläsningen är kostnadsfri, du behöver dock anmäla dig för att säkra en plats. Det gör när du registrerar dig för entrébiljett, i biljettshopen >>

Värd:
Ekomatcentrum


Seminariesal T3