Pizza-SM

Sveriges bästa pizzabagare utses!

De av juryn utsedda åtta semifinalisterna tävlar med sin egen favorit-pizza i semifinalen i Pizza-SM 2018. Juryn som består av bl a Johan Åkerberg, Sandra Mastio, Sébastien Boudet och tidigare vinnare i tävlingen, utser de fyra finalisterna som tävlar med en klassisk pizza samt sin favorit-pizza. Slutligen utses Sveriges bästa pizzabagare 2018!

 

Under mellanakten mellan semifinal och final kommer pizzabagare från 1889 – Fast Fine Pizza att bjuda åskådare och besökare på pizza.


Varför arrangeras Pizza-SM?

Tävlingen arrangeras för att lyfta fram goda exempel på kreativa pizzabagare, yrkeskunnande och för att öka kvalitetsmedvetenhet i branschen.

 

Vad bedömer juryn?
Juryn bedömer pizzans kvalitet, fantasi och prestation. Dessa punkter poängbedöms. Smak och fräschhet ger mest poäng. 

 

Varför ska jag vara med och tävla?
Din delaktighet är viktig för att kunna utveckla och höja kvalitetsmedvetande i branschen. Det är roligt att tävla för man träffar många intressanta människor som bidrar till din utveckling och ökar dina kunskaper.

 

Vad är Fast Food Magazine?
Fast Food Magazine är Skandinaviens ledande tidning för snabbmatsbranschen. Här hittar du inspiration, tips och idéer och Fast Food Magazine är ett livstilsmagasin för alla som arbetar med quick service.

 

Kostar det något?
Det kostar ingenting att anmäla sig. Du får vid anmälan gratis två nummer av Fast Food Magazine. De som går vidare till semifinal och final står själv för omkostnader såsom resa och logi.

 

Är du en professionell pizzabagare och vill anmäla dig till Pizza-SM? Läs mer om tävlingen och anmäl dig på www.pizza-SM.se

 

 

Pizza-SM 2018
Pizza-SM 2018 hålls på GastroNord den 26 april och arrangeras av Fast Food Magazine tillsammans med Stockholmsmässan. Tävlingsledare är chefredaktör Lisbeth Rauden och konferencier är Jacob Wismar.